Allround medewerker technische dienst

Medewerker technische dienst

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een allround medewerker technische dienst.

Krijg jij er energie van om alleen en met het team breed inzetbaar te zijn op ons park en ben je op zoek naar een meer dan afwisselende baan?

Wil je ons team komen versterken met een nuchtere instelling en hou je van doorpakken en topwerk afleveren voor onze gasten?

Kom dan snel kennismaken met Recreatiepark Goorzicht in Aalten!

Recreatiepark Goorzicht

Recreatiepark Goorzicht in Aalten is een echt familiebedrijf met een jong en dynamisch team en een echte Achterhoekse mentaliteit. We bezorgen onze gasten een topvakantie, werken hard en maken ook graag tijd voor ontspanning.

Op ons park zijn alle faciliteiten aanwezig zijn om heerlijk te ontspannen en te recreëren. We zijn er trots op dat iedereen in ons team gedreven is om onze gasten in de watten te leggen, en dat blijven we uitbouwen.

Wat ga je doen?

Vanuit ons bedrijfsbureau pak je samen met de directeur de werkvoorbereiding op en regel je van A tot Z de planning voor de uitvoer van de werkzaamheden van de facilitaire dienst.

Met je technische achtergrond in de installatietechniek, je passie voor grondverzet, hoveniers werkzaamheden en je interesse in onderhoudswerkzaamheden maken dat je dagelijks zeer dynamisch en actief bezig zal zijn, bij ons is namelijk geen dag hetzelfde. Het onderhoud aan onze gastenverblijven, de zwembaden en ook actief inspringen op een storing geeft je voldoening om aan het einde van de dag alles weer goed afgerond te hebben.

Natuurlijk ligt het in je verlengde dat je dit met veel deskundigheid, vakkundigheid, oog voor details en veiligheid, structureel zal gaan uitvoeren.

Wie zoeken we?

  • Je presteert onder druk en weet van aanpakken;
  • Je bent een teamplayer;
  • Je werkt resultaatgericht én mensgericht;
  • Je neemt graag verantwoordelijkheid;
  • Hoe druk het ook is, jij bewaart de rust en het overzicht;
  • Je kunt snel schakelen en bent accuraat;
  • Je bent in staat om collega's te motiveren, stimuleren en enthousiasmeren;
  • Je bent flexibel en per week beschikbaar voor afgestemde storingsdiensten;
  • Je bent periodiek beschikbaar in de weekenden;

Het is een fulltime functie met verantwoordelijkheid. Wil jij werken na een goede voorbereiding in de buitenlucht, en heb je alles in huis wat we zoeken? Laten we dan in gesprek gaan en onderzoeken hoe we elkaar kunnen versterken!

Wat bieden we?

Natuurlijk bieden we je een goed salaris, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, personeelskorting op onze producten en hebben we leuke personeelsuitjes. Daarover vertellen we je graag tijdens een persoonlijk gesprek, maar dat is zeker nog niet alles.

Je krijgt de ruimte om je rol in te vullen op de manier die het best bij jou en bij ons team past en je kunt rekenen op ondersteuning als je die nodig hebt, dát leidt tot het grootste werkplezier en de beste resultaten, waarbij we ook openstaan om je laten groeien binnen onze organisatie.

Daarnaast investeren we voortdurend in de ontwikkeling van onze mensen. Bij Goorzicht krijg je de kans om je talent maximaal te benutten en dat mag je ook nog eens doen in je persoonlijke ontwikkeling die we je tevens aanbieden.

Solliciteren

Is dit je op het lijf geschreven? Neem dan direct contact op, want dan willen we je graag spreken!

Stuur ons een appje op 0610179926, een email naar info@goorzicht, of bel ons op 0543-461339.

Dan gaan we praten over hoe we elkaar kunnen versterken.

We beloven je alvast dat geen dag hetzelfde zal zijn!

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het plannen van jouw droomvakantie op Recreatiepark Goorzicht.