Sepkey pas

Op camping Goorzicht maakt u gebruik van het sepkey systeem voor het douchen, warm water gebruik, wasmachine/droger en het openen van de ingangspoort.
De Sepkey is een pasje die u kunt opwaarderen met een geld bedrag. U betaald per pasje € 10,00 borg.

Opwaarderen

U kunt de Sepkey pas opwaarderen bij de medewerkers van de receptie tijdens openingstijden of door gebruik te maken van het daarvoor bestemde kastje die hangt bij de receptie.
Het kastje neemt alleen euromunten aan, geen briefgeld, geld inwerpen en uw pas word opgewaardeerd. Bij de receptie kunt u ook met de pin betalen.
Heeft u nog geld op uw pasje staan en u checkt uit? Dan krijgt u het restant bedrag van uw pasje terug.

Het gebruik van de Sepkey pas

Voor het openen van de ingangspoort: u rijdt dicht naar de poort toe en houd het pasje rustig voor het daarvoor bestemde kastje. De poort zal dan vanzelf open gaan. Per pasje kan er maar 1 auto het terrein op. Als u dus met meerdere auto’s bent zal er eerst weer een auto van het terrein af moeten voordat er weer 1 auto op kan.

Als u wilt douchen doet u het pasje in de daarvoor bestemde houder, deze hangt in elk douchehokje. Zolang u doucht blijft het pasje in de houder zitten, zodra u deze eruit haalt krijgt u geen water meer. U kunt op het schermpje zien hoeveel geld er word afgeschreven. Als u even geen water nodig heeft omdat u bijvoorbeeld uw haren inzeept, dan kunt u het pasje eruit halen. Zo bespaard u geld maar bent u ook gelijk milieu bewust bezig.