Speeltuin

De speeltuin van camping Goorzicht is de plek waar kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven in de speeltuin. Neemt u lekker plaats aan de bar of lekker in de zon op het terras, terwijl uw kinderen zich prima vermaken. Na een hele dag spelen hebben de kinderen natuurlijk trek gekregen. Ons cafetaria is in de weekenden geopend, in de zomervakantie alle dagen, voor een lekker patatje en/of een snack, en natuurlijk niet te vergeten een verkoelend ijsje!

In onze speeltuin vindt u: trampolines, glijbanen, klimtoestellen, schommels, een draaimolen en een wipwap. Het absolute hoogtepunt van de speeltuin is misschien wel het grote springkussen. Hierop kunnen kinderen zich uren vermaken! Bij mooi weer is het heerlijk spelen bij de waterspeelplaats. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen met water en zand.

Indient u van buiten de camping komt spelen in onze speeltuin of komt zwemmen in ons zwembad dan dient u een consumptie af te nemen of € 2,50 te betalen per persoon. Het is niet toegestaan eigen eten en drinken te nuttigen in de speeltuin, bij het zwembad of op het terras.