Te koop

Stacaravan Carnaby Belvedere

Carnaby Belvedere Afmetingen: 11,00 x 3,70 m. Slaapkamers: 3 Bouwjaar: - Prijs: 11,250 euro inclusief jaarplaats 2018 De Carnaby Belvedere heeft in de woonkamer een nieuw beklede hoekbank, een tv-meubel en een schouw met gaskachel. De eethoek bestaat uit een vaste bank met een eettafel en 2 stoelen. De grote u-vormige keuken is voorzien van een 4-pits kooktoestel, oven, grill, koelkast en veel opbergruimte. De caravan beschikt over drie slaapkamers met elektrische bijverwarming. Slaapkamer 1 heeft een tweepersoonsbed met nachtkastjes, een schap boven het bed en kledingkast. Slaapkamer 2 en 3 hebben twee eenpersoonsbedden met nachtkastje, een schap boven het bed en een kledingkast. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en tevens te bereiken via slaapkamer 1. Het toilet zit in een aparte ruimte in de caravan. De caravan staat op Camping Goorzicht in Aalten (Gld) voor meer info 0543-461339 of mail tedorsthorst@goorzicht.nl

Stacaravan Atlas Ruby dubbel glas

Aantal slaapplaatsen:tot en met 4BeschrijvingAfmetingen:11,30 x 3,70 m. Slaapkamers:2 Bouwjaar:- Prijs:11.250 euro inclusief jaarplaats 2018 De Atlas Ruby heeft dubbel glas en heteluchtverwarming. Deze caravan heeft een ruime en gezellige woonkamer met een hoekbank, kleine bank, schouw met ingebouwde gaskachel en diverse kasten. De eethoek nabij de keuken bestaat uit een ronde eettafel met vier stoelen. De u-vormige keuken is voorzien van een koelkast, 4-pits kooktoestel, oven, grill, kraan met spoelbak en veel kastruimte. De caravan beschikt over twee slaapkamers. In slaapkamer 1 staat een tweepersoonsbed met nachtkastjes, bureau met krukje, kastruimte boven het bed, een grote kledingkast en de badkamer ensuite. In slaapkamer 2 staan twee eenpersoonsbedden, kastruimte boven het bed en een kledingkast. De badkamer is vanuit de slaapkamer te bereiken, maar ook vanuit de hal en is voorzien van een douche met cabine en wastafel. Het toilet zit in een aparte ruimte. De caravan oogt heel ruim vanwege zijn mooie puntdak en licht interieur. De caravan staat op Camping Goorzicht in Aalten (Gld) voor meer info 0543-461339 of mail tedorsthorst@goorzicht.nl

Stacaravan Sunseeker Jamaica

Te Koop: Sunseeker Jamaica Stacaravan type Sunseeker Jamaica Afmetingen: 3,50 x 10,00 - Slaapkamers: 2 prijs 7750,- inclusief jaarplaats 2018 Indeling: De woonkamer is voorzien van een grote rondzitbank, salontafel, veel kastruimte, ruimte voor de tv, een ingebouwde gaskachel, nog een rondzitbank met eettafel. Aansluitend aan de woonkamer zit een ruime keuken gasfornuis en veel kastruimte. De badkamer is in het midden van de caravan gelegen en heeft een douche wastafel met kast en toilet apart. Eerste ruime slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, kaptafel en veel kastruimte. De kastruimte bestaat uit twee grote kasten en kasten boven het bed. De tweede slaapkamer heeft twee een persoonsbedden met  kledingkast, De caravan staat op Camping Goorzicht in Aalten (Gld) voor meer info 0543-461339 of mail tedorsthorst@goorzicht.nl

Willerby Westmoreland

Stacaravan type Willerby Westmoreland Afmetingen: 3,70 x 10,80 - Slaapkamers: 2 Prijs: € 7250,00 incl.jaarplaats 2018 Indeling:

  • De woonkamer is voorzien van een grote rondzitbank, salontafel, veel kastruimte, ruimte voor de tv, een ingebouwde gaskachel, en een rondzitbank met eettafel.
  • Aansluitend aan de woonkamer zit een ruime keuken met oven, grill, gasfornuis en veel kastruimte.
  • De badkamer is in het midden van de caravan gelegen en heeft een douche wastafel met kast en een toilet. Tevens is de badkamer en suite aan de ouderslaapkamer doormiddel van een extra deur.
  • Deze ruime slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, kaptafel en zeer veel kastruimte. De kastruimte bestaat uit twee grote kasten en kasten boven het bed. De tweede slaapkamer heeft tweepersoonsbed met nachtkastje, kledingkast, kastruimte boven het bed en een spiegel.
  • De slaapkamers en de badkamer zijn voorzien van elekt. verwarming
  • De caravan heeft aan de achterzijde een extra opbergruimte die te betreden is via de buitenkant

Mooie stacaravan

Te koop: Stacaravan € 9950.00 incl. jaarplaats

Willerby Vacation

Stacaravan type Willerby Vacation - jaar 2008 Afmetingen: 3,70 x 10,80 m, Slaapkamers 3 Prijs € 13250,00 incl. jaarplaats 2018 Indeling:

  • De woonkamer is voorzien van een grote hoekbank, tv meubel, schouw met spiegel en gashaard. De eethoek met hoekbank en eettafel zit schuin tegenover de bank, waardoor er een gezellige zithoek is ontstaan
  • De keuken beschikt over een koelkast, gaskookplaat, grill, oven en kastruimte.
  • De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte
  • De caravan beschikt over twee slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoons bed, een grote kledingkast en toilet ensuite. De andere slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een kledingkast.
De slaapkamers en badkamer hebben elektrische bijverwarming.