Stacaravans te koop

Nieuwe Chalet stacaravan inclusief jaarplaats 2020

Nieuwe Chalet Stacaravans Hecht u veel waarde aan ruimte, luxe en comfort, maar dan tegen een zeer scherpe prijs? Prijs: 28,500 euro inclusief jaarplaats 2020 Wat zit er bij de prijs in? - Plaatsen en aansluiten van de Chalet stacavan - Jaarplaats 2020 (normaal kost deze 1460 euro) - Nieuwe terras met tegels die u zelf kunt uitzoeken. - Mooie schutting of laurier haag om uw plek. - netjes afgewerkte plek Specificaties Chalet Stacaravan: - PVCu dubbele beglazing - Hoogglans keuken - Magnetron - Geintegreerde onderbouw koelkast met vriesvak - Centrale verwarming met radiatoren en thermostaat - RVS-sierkachel woonkamer - 2x muggenhorren kinderslaapkamer - Muggenhor ouderslaapkamer - Gootsysteem met regenpijpen - Buitenlamp - Ingebouwde vaatwasser - LED-verlichting onder overstek - USB stopcontacten ouderslaapkamer en woonkamer - Limited edition kleurstelling Silver Grey exterieur We hebben enkele ruime jaarplaatsen beschikbaar waar we uw nieuwe Chalet stacaravan neer kunnen zetten.

Te koop plaats 29.

Te Koop: Ruime stacaravan - Carlton Super 35 + aluminium schuur, Bouwjaar stacaravan 2003 afmetingen 3,70 x 10.50 meter Vaste staplaats (info over prijzen bij Camping Goorzicht 0543-461339) Stageld 2019 is betaald en zit bij verkoopprijs in Staravan is volledig ingericht incl. handdoeken, beddegoed, tuinset + kussens, tv Ruime zithoek Ruime rondzit (eethoek) Veel kastruimte in leefruimte maar ook in slaapkamers 1 grote slaapkamer met 2-persoons bed (dekbedden en linnengoed aanwezig) 1 slaapkamer met 2 losse bedden (dekbedden en linnengoed aanwezig) Ruime badkamer met zitbad/douche Keuken is volledig uitgerust incl. oven, 4 pits kookplaat, koelkast In schuurtje staat extra koelkast met vriesvakken. Voor bezichtingen kunt u contact opnemen met Camping Goorzicht: 0543-461339 (www.goorzicht.nl)

Plaats 48

Afmetingen:10,80 x 3,70 m. Slaapkamers: 3 Bouwjaar:- Prijs per stuk: 11,950 euro inclusief jaarplaats 2019 De Willerby Westmorland is een zeer nette caravan. In de woonkamer staat een vaste rondzitbank, salontafel, hoekmeubel met ingebouwde gaskachel, een kast en een eethoek met rondzitbank & eettafel. De U-vormige keuken is voorzien van een 4-pits gaskooktoestel, grill, oven, spoelbak met kraan, uitsparing voor een koelkast (tafelmodel) en kastruimte. De caravan beschikt over twee slaapkamers. In slaapkamer 1 staat een tweepersoonsbed met nachtkastjes, kastruimte boven het bed, kledingkast en een kaptafeltje. In slaapkamer 2 staan twee eenpersoonsbedden, kastruimte boven het bed en een kledingkast. De badkamer is voorzien van een douche met cabine en een wastafel en toilet In de slaapkamers en badkamer is elektrische bijverwarming aanwezig.

Sunseeker Capri plaats 28

Aantal bedden: Tot 4 Beschrijving Te koop: Sunseeker Capri stacaravan soort Sunseeker Capri Afmetingen: 3,10 x 9,00 m 2slaapkamer prijs € 5.500,00 jaarplaats 2019 Indeling: Ruime woonkamer met twee banken tegen over elkaar. Deze twee banken zijn gescheiden door een grote lage kast met kleine planken en gesloten kasten. Daarnaast heeft de woonkamer een ingebouwde gasfornuis met ruimte voor een tv. Eetgedeelte ook met twee vaste banken en een rechthoekige tafel. Keuken met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, veel kasten en ruimte voor een koelkast. Badkamer met douche en wastafel en toilet. Twee slaapkamers, een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kledingkast. De andere slaapkamer heeft een stapelbed en een kast De stacaravan is gelegen op het camping Goorzicht in Aalten (Gld) Meer informatie is beschikbaar op 0543-461339 Met vriendelijke groet familie te Dorsthorst

Cosalt sandhurst plaats 61

Afmetingen: 9,10 x 3,70 m. Slaapkamers: 2 Bouwjaar: - Prijs: € 10.250,- inclusief jaarplaats 2019. De Cosalt Sandhurst heeft in de woonkamer met hoekbank, salontafel, televisiemeubel met ingebouwde gaskachel, diverse kastjes, eethoek met rondzit, eettafel en krukje. De keuken is voorzien van een vierpits gaskooktoestel, grill, oven, een uitsparing voor een koelkast (tafelmodel), kraan met spoelbak en kastruimte. De caravan beschikt over twee slaapkamers. Slaapkamer 1 is een ruime kamer met tweepersoonsbed, nachtkastjes, kastruimte boven het bed, diverse kledingkasten en een kaptafel. In slaapkamer 2 staan twee eenpersoonsbedden met nachtkastje, kastruimte boven het bed en een kledingkast. De badkamer is voorzien van een douche met cabine, wastafel en toilet. De badkamer en slaapkamers hebben allemaal elektrische bijverwarming.

 

https://www.dtc-direct.nl/?page=start&dealer_id=8606