Stacaravans te koop

Cosalt sandhurst inclusief jaarplaats 2019

Afmetingen: 9,10 x 3,70 m. Slaapkamers: 2 Bouwjaar: - Prijs: € 11.250,- inclusief jaarplaats 2019. De Cosalt Sandhurst heeft in de woonkamer met hoekbank, salontafel, televisiemeubel met ingebouwde gaskachel, diverse kastjes, eethoek met rondzit, eettafel en krukje. De keuken is voorzien van een vierpits gaskooktoestel, grill, oven, een uitsparing voor een koelkast (tafelmodel), kraan met spoelbak en kastruimte. De caravan beschikt over twee slaapkamers. Slaapkamer 1 is een ruime kamer met tweepersoonsbed, nachtkastjes, kastruimte boven het bed, diverse kledingkasten en een kaptafel. In slaapkamer 2 staan twee eenpersoonsbedden met nachtkastje, kastruimte boven het bed en een kledingkast. De badkamer is voorzien van een douche met cabine, wastafel en toilet. De badkamer en slaapkamers hebben allemaal elektrische bijverwarming.

Atlas Everglade inclusief jaarplaats 2019

Afmetingen: 11,40 x 3,70 m. Slaapkamers: 2 Bouwjaar: - Prijs: € 10.750,- inclusief jaarplaats 2019. Deze nette Atlas Everglade heeft dubbel glas en hete lucht verwarming. In de woonkamer staat een hoekbank, salontafel, televisiemeubel, ingebouwde gaskachel, eethoek met ronde zitbank, eettafel en krukje. De keuken is voorzien van een vierpits gaskooktoestel, grill, oven, koelkast, kraan met spoelbak en kastruimte. De caravan beschikt over twee slaapkamers. In slaapkamer 1 staat een tweepersoonsbed met nachtkastjes, een schap boven het bed, een grote kastenwand, twee kleine kastjes en de badkamer ensuite. In slaapkamer 2 staan twee eenpersoonsbedden met nachtkastje, kastruimte boven het bed, diverse kastjes en een grote inloopkast. De badkamer is tevens vanuit de hal te bereiken en is voorzien van een douche met cabine en een wastafel. Het toilet zit in een aparte ruimte.

Stacaravan plaats 92

Te koop mooie sta wagen breed 3.7 lang ongeveer 10 meter indeling rond zit met bed onder de bank keuken met kookplaat en koelkast daar tegen over eethoek met 4 stoelen naast de keuken toilet met fonteintje en mengkraan   daarnaast 2 persoons slaapkamer daar tegen aan slaapkamer met mogelijkheden voor twee bedden daar tegen over douche met kleed ruimte en fonteintje met mengkraan vraag prijs7500 bod uit uitbrengen  toegestaan via nummer 0618461876 B van der Veen   Wagen staat op plek 92 mocht U meer informatie willen hoor ik het graag  vriendelijke groet B van der Veen

Mooie Willerbry Herald inclusief jaarplaats 2019

Te Koop:Stacaravan type Willerby Herald Afmetingen: 3,70 x 8,00 m Slaapkamers 2 Prijs € 7500,00 incl.jaarplaats 2019 Indeling:

 • De woonkamer is voorzien van een grote hoekbank, tv meubel, schouw met spiegel en gashaard. een eethoek met hoekbank en eettafel
 • De keuken beschikt over een koelkast, gaskookplaat, grill, oven en kastruimte
 • De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet
 • De caravan beschikt over twee slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoons bed en kastruimte.
 • De andere slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een kledingkast
De caravan staat op Camping Goorzicht in Aalten (Gld) voor meer info 0543-461339 of mail tedorsthorst@goorzicht.nl

Zeer mooie Willerby Westmoreland incl. jaarplaats 2019

e Koop:Stacaravan type Willerby Westmorland Afmetingen: 3,70 x 10,80 m Slaapkamers 2 Prijs € 11250,00 incl.jaarplaats 2019 Indeling: In de woonkamer staat een grote rondzitbank, salontafel, een hoekmeubel met en ingebouwde gaskachel. De eethoek bestaat uit een ronde eettafel met rondzitbank. De L-vormige keuken is voorzien van een 4-pits kooktoestel met afzuiging, oven, grill, koelkast, spoelbak met kraan en kastruimte. De caravan beschikt over twee slaapkamers. Slaapkamer 1 is zeer ruim en is gemeubileerd met een tweepersoonsbed, nachtkastjes, kastruimte boven het bed, twee kledingkasten en een klein tafeltje. In slaapkamer 2 staan twee eenpersoonsbedden met nachtkastjes, kastruimte boven het bed en een kledingkast. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet. De badkamer is te bereiken vanuit de hal maar ook vanuit slaapkamer 1. De slaapkamers en badkamer zijn voorzien van elektrische bijverwarming. De caravan staat op Camping Goorzicht in Aalten (Gld) we hebben meerdere mooie stacaravan te koop staan op de camping. voor meer info 0543-461339 of mail tedorsthorst@goorzicht.nl Met vriendelijke groet, Familie te Dorsthorst

Galaxy Tudor Profile

Zeer mooie, ruime en goed onderhouden 4-persoons stacaravan incl. jaarplaats 2018! Prijs € 7.950,- inclusief jaarplaats 2018 Indeling:

 • ruime woonkamer met zitbank, salontafel, televisiekast en ingebouwde gashaard.
 • nette keuken in een U-vorm met 4-pits gaskooktoestel. Ruimte voor koelkast en veel bergruimte. Losse eethoek tegenover de keuken.
 • badkamer met douche, toilet en fontein. Het toilet bevindt zich apart.
 • 2 slaapkamers waarvan 1 ouderkamer met 2-persoonsbed, kledingkast en kaptafel. De andere slaapkamer heeft twee 1-persoonsbedden en een kledingkast. 1 bed is demontabel.
 • beide slaapkamers en badkamer hebben een elektrische bij verwarming.
 • schuur, welke in 2015 is vervangen door een grotere schuur en daarbij is gelijk het straatwerk vervangen.
Camping Goorzicht ligt in een bosrijke omgeving van natuurreservaat “het Goor” ten noordwesten van Aalten in de Achterhoek (Gelderland). Wilt u meer informatie of heeft u vragen...bel op 06 – 306 952 94  

 

https://www.dtc-direct.nl/?page=start&dealer_id=8606