Stacaravans te koop

Willerby herald plaats 132

Te koop voor 6695 euro   De stacaravan heeft een woonkamer die is voorzien van een grote hoekbank, tv meubel, schouw met spiegel en gashaard. een eethoek met hoekbank en eettafel. De keuken beschikt over een koelkast, 4 pits gaskookplaat, grill, oven en kastruimte.   Al het benodigde keukengerei is aanwezig. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De caravan beschikt over twee slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een twee persoons bed en kastruimte. De andere slaapkamer heeft twee 1-persoons bedden en een kledingkast. Moderne vloeren (tapijt).    Nieuwe geiser (in okt. 2018 vernieuwd) in de kast in hal.  De caravan is prima te verwarmen middels de gas kachel in de living.   Ruime tuin. Voor meer info 024-6751948 welkom@recrea-vakantie.nl

Nieuwe Chalet stacaravan inclusief jaarplaats 2020

Nieuwe Chalet Stacaravans Hecht u veel waarde aan ruimte, luxe en comfort, maar dan tegen een zeer scherpe prijs? Prijs: 29,750 euro inclusief jaarplaats 2020 Wat zit er bij de prijs in? - Nieuwe chalet globus 48 Limited Editoin - Plaatsen en aansluiten van de Chalet stacavan - Jaarplaats 2020 (normaal kost deze 1460 euro) Specificaties Chalet Stacaravan: - PVCu dubbele beglazing - Hoogglans keuken - Magnetron - Geintegreerde onderbouw koelkast met vriesvak - Centrale verwarming met radiatoren en thermostaat - RVS-sierkachel woonkamer - 2x muggenhorren kinderslaapkamer - Muggenhor ouderslaapkamer - Gootsysteem met regenpijpen - Buitenlamp - Ingebouwde vaatwasser - LED-verlichting onder overstek - USB stopcontacten ouderslaapkamer en woonkamer - Limited edition kleurstelling Silver Grey exterieur We hebben enkele ruime jaarplaatsen beschikbaar waar we uw nieuwe Chalet stacaravan neer kunnen zetten.

Cosalt sandhurst plaats 61

Afmetingen: 9,10 x 3,70 m. Slaapkamers: 2 Bouwjaar: - Prijs: € 10.250,- inclusief jaarplaats 2019. De Cosalt Sandhurst heeft in de woonkamer met hoekbank, salontafel, televisiemeubel met ingebouwde gaskachel, diverse kastjes, eethoek met rondzit, eettafel en krukje. De keuken is voorzien van een vierpits gaskooktoestel, grill, oven, een uitsparing voor een koelkast (tafelmodel), kraan met spoelbak en kastruimte. De caravan beschikt over twee slaapkamers. Slaapkamer 1 is een ruime kamer met tweepersoonsbed, nachtkastjes, kastruimte boven het bed, diverse kledingkasten en een kaptafel. In slaapkamer 2 staan twee eenpersoonsbedden met nachtkastje, kastruimte boven het bed en een kledingkast. De badkamer is voorzien van een douche met cabine, wastafel en toilet. De badkamer en slaapkamers hebben allemaal elektrische bijverwarming.

 

https://www.dtc-direct.nl/?page=start&dealer_id=8606