Stacaravans te koop

BK Senator met dubbelglas en cv

Deze prachtige stacaravan van het merk BK Bluebird heeft slaapkamers waardoor u met uw gezin heerlijk kunt ontspannen. Afmeting 3.70 x 12.00 meter Prijs € 23750 inclusief transport binnen Nederland kunt u ervan uitgaan dat er genoeg ruimte is. Daarnaast heeft deze stacaravan de volgende uitrusting: , Dubbel glas, TV aansluiting, Afzuigkap, Buitenlamp/-aansluiting, Centrale verwarming, Enkele bedden in kinderkamer, Extra grote douche, Kachel, Grill oven, Fornuis, Toilet De Engelse stopcontacten worden vervangen voor Europese stopcontacten. In ruilen van uw caravan is ook mogelijk vraag hier na de mogelijk heden bij Frank of Steffen. Wij zorgen dat uw oude caravan van de plek gehaald word en deze geplaatst word.

Willerby westmorland met dubbelglas en cv

Willerby Westmorland uit 2010 met dubbelglas en cv prijs 22,750.- euro In ruilen van uw caravan is ook mogelijk vraag hier na de mogelijk heden bij Frank of Steffen. Wij zorgen dat uw oude caravan van de plek gehaald word en deze geplaatst word.

Willerby Aspen met dubbelglas en cv

Nette Willerby Aspen is uitgevoerd met pannendak, dubbel glas, centrale verwarming en 3 slaapkamers. Afmeting 3,70 x 11,50 meter Prijs € 22,750 inclusief transport In de lichte woonkamer staat een losse bank, twee losse fauteuils, televisiemeubel, schouw met ingebouwde gaskachel en een eethoek met eettafel en vier stoelen. De u-vormige keuken is voorzien van een 4-pits kooktoestel, oven, grill, kraan met spoelbak en een wasmachine De indeling van de slaapkamers In slaapkamer 1 staat een ruime kamer met tweepersoonsbed, kastruimte boven het bed, een kaptafeltje en een kledingkast. In slaapkamer 2 en 3 staan beiden twee éénpersoonsbedden met nachtkastje, kastruimte boven het bed en een kledingkast. De badkamer is voorzien van een douche cabine, wastafel en heeft apart een toilet. De Engelse stopcontacten worden vervangen door Europese stopcontacten. In ruilen van uw caravan is ook mogelijk vraag hier na de mogelijk heden bij Frank of Steffen. Wij zorgen dat uw oude caravan van de plek gehaald word en deze geplaatst word.

Chalet plaats 141 met dubbelglas en centrale verwarming Jaarplaats 2021 is betaald

Deze chalet staat te koop voor  € 24.500,00- jaarplaats 2021 is betaald

 

https://www.dtc-direct.nl/?page=start&dealer_id=8606