Kampeerplaatsen

Camping Goorzicht in Aalten beschikt over ruime kampeerplekken van 10 bij 10 meter die elk voorzien zijn van een eigen stroom- en waterpunt. De velden zijn voor alle kampeermiddelen geschikt. Er is een toiletgebouw aanwezig met toiletten, wasbakken, douches, babyroom, afwasplaatsen en een lozingspunt voor het chemisch toilet. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampére stroom.
Is uw caravan of camper langer dan 8 meter? Dan raden wij u aan dit te vermelden bij uw boeking. Dan kunnen wij hier rekening mee houden met het uitzoeken van een plaats voor u.

Kampeervelden

Plaats 1 t/m 10 liggen dicht bij de grote speeltuin en zwembaden, ideaal voor gezinnen met kinderen. Zo heeft u vanaf uw kampeerplaats zicht op de speeltuin, maar kunt u ook snel even met uw kinderen spelen en zwemmen. Deze plaatsen liggen het dichtst bij het toiletgebouw.

Plaats 11, 12 en 13 hebben wat meer privacy. Er ligt een weggetje voor de plaatsen, zodat u niet direct bij elkaar in de voortent kijkt.

Plaats 14, 16, 17 en 19 zijn de 4 comfortplaatsen met privé sanitair. Deze plaatsen worden in het voorjaar van 2021 gerealiseerd en zijn dus nieuw.

Plaats 17 t/m 22 evenals plaats 29 t/m 34 liggen deze op een veld met 6 plaatsen bij elkaar, 3 aan 3. Deze velden zijn erg geschikt voor families die samen een kampeervakantie vieren. Maar uiteraard zijn deze plaatsen ook geschikt voor mensen die van veel gezelligheid en sociale contacten houden.

Plaats 23 t/m 28 liggen op een veld met 4 plaatsen bij elkaar, 2 aan 2. Deze plekken zijn ruimer dan de andere toeristenplaatsen. In het midden van dit veld vind u sinds april 2018 een leuk speeltoestel voor de kinderen. Zo kunt u als ouder even een boekje lezen bij uw caravan of tent en kunnen uw kinderen rustig spelen op het eigen veld. In drukke periodes worden de 2 middelste plekken wel verhuurt aan klein kampeermiddelen.

Plaats 29 t/m 34 evenals plaats 17 t/m 22 liggen deze op een veld met 6 plaatsen bij elkaar, 3 aan 3. Deze velden zijn erg geschikt voor families die samen een kampeervakantie vieren. Maar uiteraard zijn deze plaatsen ook geschikt voor mensen die van veel gezelligheid en sociale contacten houden. De middelste plaatsen, 30 en 33, zijn niet geschikt voor een camper. Dit omdat je tussen 2 andere kampeermiddelen staat en je er dus niet zo gemakkelijk tussenuit kunt komen.

Plaats 35 en 36 zijn wat ruimere plaatsen, uitermate geschikt voor campers of grote caravans. Deze plaatsen bieden ook wat meer privacy doordat er aan 3 kanten een lage heg omheen staat.

Plaats 37 t/m 52 liggen in het bos. Hierdoor zijn deze plaatsen erg geschikt voor mensen die van wat meer schaduw en beschutting houden.

Wifi

Wilt u gebruik maken van wifi op uw kampeerplaats? Dat kan tegen betaling. Op deze manier kunt u gewoon bij uw caravan of tent uw social media of email checken.
Op het terras kunt u gratis gebruik maken van wifi.
Bij de receptie kunt u tijdens openingstijden een wifi voucher kopen, deze voucher is geldig voor 2 apparaten.
Wilt u er rekening mee houden dat de wifi niet zo is als bij u thuis!

Jongeren.

Jongeren onder de 21 jaar zijn alleen welkom onder begeleiding van een volwassene, dit dient u bij het reserveren te melden.
Wij hanteren een aantal regels om overlast te voorkomen voor andere kampeerders.
Zo dient het na 22.00 uur rustig te zijn en mag er na 21.00 uur niet meer gezwommen worden en is de speeltuin gesloten vanaf 22.00 uur.