Medewerker Facilitaire/huishoudelijke dienst

Begrijp jij als geen ander dat een schone en opgeruimde receptie en keuken en een piekfijn verzorgd vakantieverblijf en zwembad de basis vormen voor een onvergetelijke vakantie voor onze gasten? En wil je daarin bijdragen zodat gasten graag nog eens terugkomen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn een echt familiebedrijf met een jong en dynamisch team en een echte Achterhoekse mentaliteit. We bezorgen onze gasten een topvakantie, werken hard en hebben tijd voor een geintje.

We hebben een echte familiecamping waar alle faciliteiten aanwezig zijn om heerlijk te ontspannen. We zijn er trots op dat iedereen in ons team gedreven is om onze gasten in de watten te leggen, en dat blijven we uitbouwen.

Wat ga je doen?

Voor de periode maart – oktober zoeken we medewerkers voor de facilitaire en huishoudelijke dienst. Met jouw perfecte oog voor detail zie je precies wat er nodig is om de indruk bij onze gasten naar het hoogste niveau te brengen. Je bent een aanpakker en krijgt voldoening uit de glimlach van onze gasten.

Hoeveel werk je?

We gaan kijken hoeveel je kunt en wilt werken en wanneer er mensen nodig zijn. Samen vinden we de juiste balans.

Solliciteren

Is dit je op het lijf geschreven? Neem dan direct contact op, want dan willen we je graag spreken!

Stuur ons een email naar info@goorzicht.nl, of bel ons op 0543-461339 en vraag naar Ester. Dan gaan we praten over hoe we elkaar kunnen versterken.

Je collega’s willen graag kennismaken!

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het plannen van jouw droomvakantie op camping Goorzicht.