Zien en Doen

Hieronder vindt u onze tips voor een geslaagd dagje uit.

Vrijetijdsmarkt Obelink

Obelink is de grootste outdoor- en kampeerwinkel van Nederland. Bent u op vakantie met uw tent, caravan of camper en bent u iets vergeten of opzoek naar een nieuwe aanwinst? Op 15 minuten rijden van camping Goorzicht vind u Obelink. Hier vindt u 65.000 vierkante meter winkelplezier met alles op het gebied van kamperen, outdoor en sport.
Meer informatie vind u op www.obelink.nl

Klimbos Achterhoek

In Ruurlo vindt u klimbos Achterhoek, een ware belevenis voor jong en oud. Op een hoogte van 3 tot maar liefst 12 meter vind u er 6 verschillende klimavonturen. Achter elk klimavontuur en achter elke boom schuilt een nieuw avontuur en een nieuwe uitdaging. Voor elk niveau is er een parcour, zodat het geschikt is voor het hele gezin.
Meer informatie vind u op www.klimbos.nl

Megapret

Megapret is de leukste speeltuin van Gelderland.
Het speelparadijs is de plek waar kinderen de hele dag kunnen vertoeven. Van een binnenspeeltuin (1500 m2) tot een buitenspeeltuin (20.000 m2), van midgetgolf (18 holes) tot een waterspeeltuin (25 waterfonteinen), alles is mogelijk bij megapret! Het enorme oppervlak van het park maakt het het ideale speelparadijs voor uw kinderen. Megapret heeft de publieksprijs gewonnen voor het beste uitje van 2017 in de categorie attractieparken.
Meer informatie vind u op www.megapret.nl

Bahia

Bahia BocholtEen betoverende waterwereld en de wellness die u in vuur en vlam brengt. Naar welke plezier u ook opzoek bent, u vindt het in het Bahia eilandbad. Hier krijgt u waar voor uw geld! Alles is aanwezig om heerlijk te zwemmen en lekker te ontspannen in de wellness. De Carabische sfeer, het diepe bad met cabrio-dak. De wereldprimeur aqua choice, de grote wellness met 10 sauna’s, massageruimtes en nog veel meer. Genoeg plezier voor jong en oud. U vindt Bahia in Bocholt, net over de grens bij Aalten op 15 minuten rijden vanaf camping Goorzicht.
Meer informatie vind u op www.bahia.de

Burgers Zoo

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overderkte jungle en bewonder de gieren in onze woestijn. Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers Zoo. Burgers Zoo onderschiedt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefongevingen zijn nagebouwd waar de bezoeker samen met de natuur en dieren onderdeel van uitmaakt.
Burgers Zoo vindt u in Arnhem, op 50 minuten rijden van camping Goorzicht.
Meer informatie vind u op www.burgerszoo.nl

Wunderland Kalkar

Bahia BocholtEen dag onbeperkt en all inclusive genieten van meer dan 40 attracties, frietjes, softijs en frisdrank? Dan ben je bij Wunderland Kalkar aan het juiste adres! Wunderland Kalkar is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Ook voor de oudere kinderen is er genoeg te doen, beklim de metershoge klimwand en scheur rond op de kartbaan. Wunderland Kalkar vindt u net over de grens bij Arnhem en Nijmegen, ongeveer 60 minuten rijden vanaf camping Goorzicht.
Meer informatie vind u op www.wunderlandkalkar.eu

Entertainment center Winterswijk

Bij het entertainment center in Winterswijk kunt u terecht voor allerlei verschillende binnen activiteiten o.a. Led Bowlen, lasergamen, Prison Island, karten, glow-golf, 6D bioscoop, speedsoccer, escape room en een F1 simulator. Genoeg te beleven tijdens een slecht weer dag. U vindt het entertainment center in Winterswijk op 15 minuten rijden vanaf camping Goorzicht.
Meer informatie vind u op www.kartbaanwinterswijk.nl