Alle informatie!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van de receptie?
De receptie is van maandag t/m zaterdag geopend van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.30 uur, en op zondag van 9.30 tot 12.00 uur
Van oktober t/m maart is de receptie alleen op afspraak geopend.

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?
Voor de kampeerplaats kunt u inchecken vanaf 14.00 uur en voor de verhuuraccommodaties kunt u vanaf 15.00 uur inchecken.
Komt u na sluitingstijd van de receptie aan, dan is dat mogelijk tot 20.00 uur.  Bij de ingang van de receptie vindt u verdere aanwijzingen.

Hoe laat dien ik uit te checken?
Uw kampeerplaats dient u uit te checken voor 11.30 uur, uw verhuur accommodatie dient u voor 10.00 uur uit te checken.

Is er WIFI op de camping?
Ja, er is WIFI op de gehele camping. Voor alle boekingen is wifi inclusief voor 2 apparaten.
U kunt extra tickets bijkopen. De kosten hiervoor bedragen € 4,00 per dag, € 6,00 per drie dagen, € 10,00 voor een week en € 25,00 voor een maand. Een code is geldig voor twee apparaten en verkrijgbaar bij de receptie. In de zaal en op het terras is de WIFI gratis.

Is het mogelijk de auto bij de kampeerplaats/accommodatie te plaatsen?
Ja, er mag één auto bij elke kampeerplaats/accommodatie. Komt u met meerdere auto’s dan dienen deze op de parkeerplaats buiten de camping geparkeerd te worden.

Mag mijn hond mee naar de camping?
Per kampeerplaats zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. De kosten bedragen € 3.00 per nacht.
In alle verhuuraccommodaties zijn maximaal 2 huisdieren welkom uitgezonderd van chalet nr 2 en nr. 37, deze is huisdiervrij. De kosten bedragen € 5.00 per hond, per nacht.

Is er linnengoed aanwezig in de verhuur accommodatie?
In de chalets, de safaritent en in de blokhut zijn de linnenpakketen inbegrepen in de prijs. Handdoeken en keukenlinnengoed dient u wel zelf mee te nemen.

Zijn er fietsen te huur op de camping?
Ja, er zijn e-bikes te huur en een elektrische bakfiets.

Zijn jongeren welkom op de camping?
Jongeren onder de 21 jaar zijn alleen welkom op onze camping onder begeleiding van een volwassene, dit dient u bij het reserveren te melden. Wij hanteren een aantal regels om overlast te voorkomen voor andere kampeerders. Zo dient het na 22.00 uur rustig te zijn en mag er na 21.00 uur niet meer gezwommen worden en is de speeltuin gesloten vanaf 22.00 uur.