Veelgestelde vragen

Aankomst- en vertrek

Voor een kampeerplaats kun je inchecken vanaf 14.00 uur en voor de verhuuraccommodaties kun je vanaf 15.00 uur inchecken.
Kom je na sluitingstijd van de receptie aan, dan is dat mogelijk tot 20.00 uur.  Bij de ingang van de receptie vindt u verdere aanwijzingen.

Uw kampeerplaats dient u uit te checken voor 11.30 uur, uw verhuur accommodatie dient u voor 10.00 uur uit te checken.
 


 

Algemeen

De receptie is van maandag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur, en op zondag van 10.00 tot 12.00 uur.

Tijdens de vakantieperiodes zijn er gewijzigde openingstijden, deze kunt u vinden in de comfort app of bij de ingang bij de receptie. 
Van oktober t/m maart is de receptie alleen op afspraak geopend.

Ja, er is WIFI op het gehele park Voor alle boekingen is wifi inclusief voor 2 apparaten.
U kunt extra tickets bijkopen. De kosten hiervoor bedragen € 4,00 per dag, € 6,00 per drie dagen, € 10,00 voor een week en € 25,00 voor een maand. Een code is geldig voor twee apparaten en verkrijgbaar bij de receptie. In de zaal en op het terras is de WIFI gratis.

In de chalets, de boomhutten, de safaritenten en in de blokhut zijn de linnenpakketen inbegrepen in de prijs. Handdoeken en keukenlinnengoed dient u wel zelf mee te nemen.

Jongeren onder de 21 jaar zijn alleen welkom op ons park onder begeleiding van een volwassene, dit dient u bij het reserveren te melden. Wij hanteren een aantal regels om overlast te voorkomen voor andere kampeerders. Zo dient het na 22.00 uur rustig te zijn en mag er na 21.00 uur niet meer gezwommen worden en is de speeltuin gesloten vanaf 22.00 uur.

Huisdieren

Per kampeerplaats zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. De kosten bedragen € 3.00 per nacht.
In alle verhuuraccommodaties zijn maximaal 2 huisdieren welkom uitgezonderd van chalet nr 2 en nr. 37, deze is huisdiervrij. De kosten bedragen € 5.00 per hond, per nacht.

Parkeren

Ja, er mag één auto bij elke kampeerplaats/accommodatie. Komt u met meerdere auto’s dan dienen deze op de parkeerplaats buiten het park geparkeerd te worden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het plannen van jouw droomvakantie op Recreatiepark Goorzicht.