Horecamedewerker

Horecamedewerkers

Zit horeca in je bloed en zorg je van nature voor een vriendelijke en gezellige bediening? Zorg jij voor nét dat beetje extra waardoor bij gasten het drankje op het terras, het ijsje of het frietje nóg beter smaakt?

Dan hebben wij de perfecte baan voor je!

Camping Goorzicht

Camping Goorzicht in Aalten is een echt familiebedrijf met een jong en dynamisch team en een echte Achterhoekse mentaliteit. We bezorgen onze gasten een topvakantie, werken hard en hebben tijd voor een geintje.

We hebben een echte familiecamping waar alle faciliteiten aanwezig zijn om heerlijk te ontspannen. We zijn er trots op dat iedereen in ons team gedreven is om onze gasten in de watten te leggen, en dat blijven we uitbouwen.

Wat ga je doen?

Voor de periode april / oktober zoeken we horecamedewerkers. Geen dag is hetzelfde, jij bent hét gezicht in de bediening, bij de ijsverkoop en in de cafetaria. Waar je ook staat, je zorgt voor snelle en vriendelijke bediening, een gezellig praatje en natuurlijk voor tevreden gasten!

Hoeveel werk je?

We gaan kijken hoeveel je kunt en wilt werken en wanneer er mensen nodig zijn. Samen vinden we de juiste balans.

Solliciteren

Is dit je op het lijf geschreven? Neem dan direct contact op, want dan willen we je graag spreken!

Stuur ons een email, of bel ons op 0543-461339. Dan gaan we praten over hoe we elkaar kunnen versterken.

We leggen je werkkleding alvast klaar en het team met leuke collega's wil graag kennismaken!

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het plannen van jouw droomvakantie op Recreatiepark Goorzicht.