27 feb. 2024

Ontdek de Achterhoek met de kinderen

Onze camping ligt in de Achterhoek. Een ontzettend leuke en veelzijdige omgeving, maar geldt dit ook voor kinderen? Natuurlijk geldt dit ook voor kinderen! In de Achterhoek is zoveel te doen dat de kinderen geen saaie dag hoeven te beleven. Lees snel verder en ontdek de leukste uitjes in de omgeving van Camping Goorzicht!

  1. Recreatieplas De Slingeplas: Een grote plas met zandstrand waar kinderen kunnen zwemmen, zandkastelen bouwen en picknicken.
  2. Klimbos Ruurlo: Een avontuurlijk klimpark met verschillende parcoursen op verschillende hoogtes, perfect voor de avontuurlijke kinderen.
  3. Kastelenbezoek: Verken de prachtige tuinen en gebouwen van kastelen zoals Huis Bergh en kasteel Ruurlo, en stap terug in de tijd.

Wandelroutes met kinderen in de Achterhoek

Dichtbij onze camping in de Achterhoek vind je ook speciale wandelroutes voor kinderen! Er is geen betere manier om de Achterhoek te ontdekken dan door dit wandelend te doen. Enkele fijne wandelroutes voor kinderen vind je hieronder:

  1. Kabouterpad Woold: Dit wandelpad in het Woold is geweldig voor kinderen. Ze kunnen op zoek gaan naar kaboutersporen en onderweg spannende opdrachten uitvoeren die zijn uitgezet langs de route. Een geweldige manier om de natuurrijke Achterhoek te verkennen.
  2. Avonturenpad Slangenburg: Het avonturenpad in het bosgebied Slangenburg bij Doetinchem is perfect voor avontuurlijke kinderen. Langs dit pad komen ze hindernissen tegen zoals boomstammen om overheen te klimmen, touwbruggen om over te lopen en geheime tunnels om doorheen te kruipen. Een echte uitdaging voor kleine avonturiers!
  3. Dierenvriendjespad Zwillbrock: Dit pad bij het Zwillbrocker Venn is ideaal voor kinderen die van dieren houden. Tijdens de wandeling komen ze langs plekken waar ze vogels kunnen spotten, zoals flamingo's en verschillende watervogels. Langs het pad zijn informatieborden geplaatst waar kinderen meer kunnen leren over de vogels en hun leefomgeving. En dat op slechts 25 minuten rijden van Camping Goorzicht!
Ontdek alles in de omgeving

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het plannen van jouw droomvakantie op Recreatiepark Goorzicht.